• Bling Bling draagt de jeugd van de drie lokale voetbalclubs een warm hart toe. Reden voor het bedrijf een actie op te zetten waarbij leden en sympathisanten de jeugdafdeling van hun favoriete club financieel kunnen ondersteunen.

    Bling Bling introduceert hiervoor een drietal waspassen in de kleuren blauw (Spakenburg), rood (IJsselmeervogels) en groen (Eemdijk). Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Wie de pas aanschaft ontvangt zelf gratis extra wastegoed en steunt tegelijkertijd de jeugd van zijn favoriete club.

    Ad Beukers heeft een staffel gemaakt waarbij de klant die een pas aanschaft van 100 euro (het laagste bedrag) een tegoed krijgt van 120 euro. Vervolgens is de staffel: 200 (250), 300 (400), 400 (550) en 500 (750) euro. Wie de dus de duurste pas aanschaft krijgt maar liefst 50% extra wastegoed op zijn pas. Bij een pas vanaf 300 euro ontvangt de klant ook nog eens een gratis voetbal van het WK.

    Daarnaast gaat van het aanschafbedrag 10% naar de jeugdafdeling van de club. Bij een pas van 100 euro dus een tientje en bij de pas van 500 euro maar liefst 50 euro. Ad Beukers, eigenaar van Bling Bling: ,,Schaf de waspas aan in jouw favoriete clubkleur, steun de jeugd van jouw club en profiteer zelf van een extra voordeel bij Bling Bling.’’    

    De drie clubs waren direct enthousiast en gaan via hun eigen clubkanalen deze actie volop promoten. Bij de ondertekening van het contract waren leden van de sponsorcommissies van Spakenburg (Anique van Twillert) , IJsselmeervogels (Philip de Graaf) en Eemdijk (Gerben van de Mheen) aanwezig. Zij gaven aan zeer content te zijn met deze geweldige actie en gaan binnen hun club deze actie zo breed mogelijk bekendmaken.