• Belangrijke informatie over de thuiswedstrijden van VV Eemdijk in het seizoen 2020-2021

15 sep 2020 John van Dam
  • In verband met corona heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen die gelden voor alle thuiswedstrijden in het seizoen  2020-2021. Lees de volgende informatie aub goed door:

Toegang
    De toegang bij alle thuiswedstrijden van Eemdijk 1 is beperkt tot maximaal 250 bezoekers. Leden en sponsoren van Eemdijk krijgen toegang op vertoon van hun ledenpas / sponsorpas. Van de tegenstander krijgen de mensen met een bestuurderspas toegang.

Er zullen nog een beperkt aantal kaarten voor staanplaatsen beschikbaar zijn voor de vrije verkoop (à € 7,- per kaart). Mensen die geen lid en/of sponsor zijn bij vv Eemdijk kunnen kaarten reserveren door een email te sturen naar info@vveemdijk.nl Als je voor meerdere personen een kaart aanvraagt dien je alle namen door te geven. Kom alleen naar het sportpark als je per email de bevestiging hebt gekregen dat je op de lijst staat om een kaartje te kopen.

We realiseren ons terdege dat wij wellicht mensen zullen moeten teleurstellen. Wij vragen nadrukkelijk om uw begrip in deze.

Staanplaatsen
    Voor staanplaatsen zullen we rondom het veld d.m.v. groene stippen aangeven waar mensen mogen staan. Gebruik de ruimte rondom het hele veld, ook achter beide doelen om zoveel mogelijk mensen een plaats te bieden.
    Mensen moeten ten alle tijden 1,5 mtr afstand van elkaar houden!

Zitplaatsen
    Op de zittribune kunnen we maximaal 50 mensen toelaten. Op de zittribune zal de helft van de rijen worden afgeschermd. Op deze rijen mag absoluut niet plaats genomen worden. Op de vrije rijen geldt dat er voldoende afstand gehouden moet worden: dat betekent minstens 2 stoelen vrij houden tussen mensen die niet uit een huishouden komen.

Tribuneplaatsen zijn voorbehouden aan mensen die tribunejaarkaarthouder zijn of sponsor op vertoon van hun pas. Er is geen verkoop van losse tribunekaartjes. Ook hier geldt dat we veel minder plekken hebben dan normaal en dat we mensen moeten teleurstellen.

Voor de tribune geldt vol=vol.

Kantine & terras
    De ingang van de kantine zal uitsluitend als ingang dienen (en dus niet als uitgang !) D.m.v. looproutes wordt aangegeven hoe de kantine weer verlaten moet worden. Voor de wedstrijd en in de rust zal het mogelijk zijn om in de kantine koffie of frisdrank te halen. Ook de koffiecorner zal geopend zijn.

De kantine heeft een beperkte capaciteit, ook hier geldt vol=vol. Er zal op het terras extra zitruimte gecreëerd worden. Hierbij mogen tafels en stoelen niet verplaatst worden.

Ten slotte
    We doen een dringend beroep op iedereen om de aanwijzingen van de toezichthouders en de stewards op te volgen. Met name het bewaken van 1,5 m afstand is uitermate belangrijk. Voor de volledigheid verzoeken wij mensen die ziek zijn en/of verkouden NIET naar het sportpark komen.

Mocht de situatie rondom het coronavirus wijzigen dan kan het bestuur van VV Eemdijk bovenstaande regels aanpassen.

Wij bedanken alvast iedereen voor zijn medewerking en begrip. Met elkaar kunnen we zorgen voor een goed verloop van deze wedstrijd.

Bestuur VV Eemdijk