• Achraf Nejmi vertrekt bij Eemdijk

29 jan 2021 Redactie
  • Achraf Nejmi gaat vertrekken bij Eemdijk. De 29-jarige middenvelder heeft aangegeven volgend seizoen aan de slag te gaan bij GVVV. Zodoende blijft zijn verblijf op sportpark De Vinken beperkt tot één seizoen.

• De in Nieuwegein woonachtige verdedigende middenvelder kwam afgelopen zomer over van dorpsgenoot IJsselmeervogels, waar hij vijf seizoenen onder contract stond. Daarvoor speelde Nejmi zijn wedstrijden voor Hercules en in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

In de vijf wedstrijden die Eemdijk dit seizoen speelde, begon Nejmi iedere keer in de basis. In zijn eerste officiële wedstrijd voor de ‘Diekers’, waarin met 3-0 werd gewonnen van HZVV, werd de defensieve middenvelder direct uitgeroepen tot ‘man van de wedstrijd’.

Clausule

Technisch manager Jan van Twillert betreurt het vertrek van Nejmi bij onze club. “Achraf maakt gebruik van de clausule die in zijn contract stond om bij interesse van een Tweede Divisie-club te mogen vertrekken. Wij hebben met ons volle verstand meegewerkt aan die clausule met de wetenschap dat wij in ieder geval één seizoen van hem konden genieten. Door de coronastop mocht dat echter niet zo zijn helaas. Wij gunnen Achraf de stap naar Veenendaal en wensen hem daar veel succes.”

Achraf Nejmi is de eerste speler die aangeeft te vertrekken bij Eemdijk. Eerder gaven al wel Bas Buimer en Klaas Bout te kennen na dit seizoen hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.