• Dit weekend was het 3e tentenkamp bij VV Eemdijk met alle jeugdleden.

Vrijdagmiddag vanaf 4 uur, waren er verschillende spelletjes klaar gezet op het hoofdveld en konden de kinderen via een parcours alle spelletjes afgaan. Na de spelletjes was er gezamenlijk met alle ouders en broertjes en zusjes een gezellige barbecue en natuurlijk werd dat heerlijk afgesloten met een ijsje.
    s'Avonds werd er met een aantal vaders de tenten opgezet en konden de kinderen in de kantine gezellig met elkaar de wedstrijd van Nederland kijken op groot scherm. Na afloop van de wedstrijd werden er nog een leuk en gezellig partijtje gedaan op het hoofdveld, waarna iedereen daarna nog even de kantine in ging om voetbal te kijken. Daarna lekker tukken met zijn allen.

Zaterdagmorgen waren de eerste al vroeg wakker en vermaakte ze zich met de springkussen en voetbalpartijtje op het veld. Om half 9 werd er heerlijk ontbeten met elkaar in de kantine om daarna met zijn allen te gaan voetgolven bij zorgboerderij de Veldmuis op Eemdijk. Daar kregen ze een mooi shirt aan, van rood, blauw of groen. Halverwege werden ze nog verwend met een lekker glaasje fris om zo weer verder het parcours af te maken met de bal. Bij terugkomst bij VV Eemdijk, stond er voor de kinderen en ouders nog een heerlijke zalm klaar die werd benuttigd. Dat was tevens het einde van een geweldig leuke tentenkamp.