• Afgelopen maandag vond voor de 2e keer de Diekse Familiedag plaats. Vanaf 13.00 kwamen vele pupillen van Eemdijk naar het sportpark om samen met hun vader/moeder te voetballen.

De ouders moesten flink hun best doen om de kinderen te kunnen bijbenen. Het mag duidelijk zijn dat er veel talenten rondlopen bij onze pupillen.

Na de wedstrijden van de jeugd namen de Eemdijk veteranen het tegen elkaar op. In een zeer sportieve wedstrijd lieten de oudjes zien dat ze nog steeds een prima potje kunnen voetballen.

Hierna mocht de A-selectie het opnemen tegen een team van spelers die de afgelopen jaren in het eerste hebben gespeeld, maar ondertussen zijn gestopt of bij een andere vereniging spelen.

De A-selectie was de gedoodverfde favoriet, maar men had moeite met deze favorietenrol en ging verrassend met 0-1 onderuit. Wat dat betreft wil het met Eemdijk 1 dit seizoen niet echt lukken op het eigen veld. Hopelijk gaat het zaterdag tegen JSV Nieuwegein beter. Was er dan alleen maar voetbal ? Nee, zeker niet. De dames hoefden niet naar de voetbalkunsten van manlief te kijken. De dames konden terecht in het sponsorhome dat vandaag was benoemd tot ladies room.

De dames konden daar in een gezellige sfeer genieten van de gratis high tea. De kinderen vermaakten zich ondertussen prima met de springkussens en suikerspinnen.

Om 17.00 uur begon cluboprichter Dolf Veldhuizen met de veiling. De handen gingen bij de diverse kavels gretig omhoog. De veiling bracht een bedrag op van ruim € 7.000,- Een prachtig bedrag dat gebruikt zal gaan worden voor de nieuwe fietsenstalling. Al met al kon de organisatie terugkijken op een prima verlopen familiedag. 2e Paasdag 2017 zal er zeker een 3e familiedag plaatsvinden