Nieuws uit het sponsorhome 30-09-2016

Zaterdag 24 september was het alweer de 6e wedstrijd van dit seizoen voor Eemdijk. Na 2 overwinningen en 3 nederlagen werd er gewonnen van Flevo Boys uit Emmeloord. Toch ook weer een club van naam. Het blijft het wat dat betreft bijzonder dat Eemdijk tegen dit soort grootmachten voetbalt. Er komen nog mooie thuiswedstrijden genoeg wat dat betreft, wat dacht u van Sparta Nijkerk, DOVO, SDCP, Urk en nog een streekderby tegen SDVB. Ondertussen staat Eemdijk weer netjes in de middenmoot en kan er weer voorzichtig naar boven worden gekeken.

De Klaas Hartog Man of the Match was Rogier Gilkes. Hij werd verkozen boven een ijzersterke Jan de Graaf. Wellicht dat de gunfactor voor deze 35-jarige ‘opa’ de doorslag heeft gegeven. Rogier speelde een uitstekende wedstrijd en wist ook nog eens te scoren. Hij mocht dan ook met het Spakenburgse hart naar huis.

Als sponsorcommissie zijn we in de zomerperiode o.a. bezig geweest met de presentatiegids. Het zal u niet ontgaan zijn dat deze na een aantal jaar weer terug is. Wij willen alle adverteerders dan ook hartelijk danken die dit mede hebben mogelijk gemaakt. Zie bijgaande link voor de digitale versie: http://www.vveemdijk.nl/comp/eemdijk.presentatiegids.1617.pdf

Dan hebben we ook nog sponsornieuws:

Allereerst een nieuwe bronssponsor, namelijk MBV uit Nijkerk. MBV is een administratiekantoor dat zich kenmerkt door een no-nonsense mentaliteit, persoonlijk contact en de klant administratief ontzorgen. Zo hebben ze een eigen MBV-app en MBV-portal waarmee de klant eenvoudig zijn administratie kan bijhouden. Naast het MKB heeft het bedrijf uit Nijkerk voornamelijk medische klanten. U kunt hierbij denken aan verloskundigen, huisartsen en andere paramedici zoals tandartsen en fysiotherapeuten. Op de foto één van de eigenaren Wouter Muijs.

Voor meer info zie www.MBV-Nijkerk.nl

Als zilversponsor heeft Installatiebedrijf ter Beek zich nu dan ook officieel aan onze mooie club verbonden. ITB sponsort al jaren de jeugd van Eemdijk die dragen ze dan ook een warm hart toe. ITB staat voor service, klantgerichtheid en professionaliteit. ITB is het adres voor al uw werkzaamheden omtrent: Centrale verwarming, gas, water, zink, koper, mechanische ventilatie, sanitair, riool en dakbedekkingen. Op de foto neemt eigenaar Jaap-Wim ter Beek de bloemen in ontvangst.

Voor meer info zie www.itb-bunschoten.nl

Verheugd zijn we ook met de sponsoring van Hoolwerf Heiwerken BV. Willem en Albert zijn al een leven lang betrokken bij de club. Vroeger hebben ze er actief gevoetbald, later hebben ze vooral geholpen met o.a. de bouw van de kleedkamers, het nieuwe hekwerk en de huidige tribune. Ook hebben ze ook nog een aantal jaar als rugsponsor op de tenues van het eerste elftal gestaan. Wat dat betreft zijn ze met recht echte ‘diekers’ te noemen. Vanaf dit seizoen zijn ze goudsponsor en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Hoolwerf Heiwerken staat voor funderen zonder overlast! Tevens zijn Albert en Willem ook de vaders van de bekende schaatsers Willem en Evert Hoolwerf.  Op de foto poseren ze dan ook met hun zonen (met Eemdijk-sjaal) en de voorzitter.

Voor meer info zie www.funderenzonderoverlast.nl

foto 204.PNG

De volgende thuiswedstrijd van het seizoen is zaterdag 8 oktober a.s.  om 14.30 uur tegen Oranje Nassau uit Groningen. Vanaf 14.00 uur is de sponsorhome geopend en zijn onze sponsors van harte welkom!

Volgende competitiewedstrijd
Excelsior'31 1