Nieuws uit het sponsorhome 28-01-2017

Zaterdag 21 januari was DOVO op bezoek op sportpark de Vinken en dat zullen ze niet snel vergeten. Eemdijk speelde als team een hele goede wedstrijd en was op alle fronten beter dan de titelfavoriet.

De Klaas Hartog Man of the Match was dan ook ‘het complete team’. Iedereen speelde op Dieks karakter en met de volle overtuiging voor de 3 punten. Namens de selectie kwam Sjohn van Gullik het  Spakenburgse hart in ontvangst nemen.

foto 11.JPG (1)

Ook hadden we sponsornieuws:

Baas Warehousing & Transport is zilversponsor geworden. De historie van baas gaat ver terug: Jan Baas is in 1916 al begonnen met de hondenkar om melk naar Baarn te rijden. Ondertussen zijn zij gespecialiseerd in de distributie van diverse goederen en hebben de beschikking over grote magazijnen met diepvriespalletplaatsen, droge opslagplaatsen en gekoelde opslagpalletplaatsen. Ondanks dat Baas een enorme groei heeft doorgemaakt zijn zij nog steeds een familiebedrijf en hebben het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking hofleverancier”, iets om trots op te zijn. Mede- eigenaar Henk Vedder en zijn zoon waren aanwezig om de bloemen in ontvangst te nemen. Wij heten hen van harte welkom bij de ‘groene familie’ en hopen jullie dan ook nog vaak terug te zien in het sponsorhome.

Voor meer info zie www.baaswarehousing.nl

foto 12.JPG (1)

De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 5 februari a.s.  om 14.30 uur tegen Sparta Nijkerk. Een echte derby waarin het tijd wordt dat Eemdijk ook gaat winnen van een Nijkerkse tegenstander. Vanaf 14.00 uur is de sponsorhome geopend en zijn onze sponsors van harte welkom! Na afloop komt in de kantine zanger/ DJ Patrick Willemse optreden van 16.30 tot 20.00 uur.

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij Eemdijk, neemt u gerust contact op via de mail sponsorcommissie@vveemdijk.nl

 

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie

Volgende competitiewedstrijd
Eemdijk 1
NSC Nijkerk 1

zaterdag 25 november 2017
Tijd: 14:30
Wedstrijd: Competitie
Hoofdklasse B

VV Eemdijk tweets