Nieuws uit het sponsorhome 24-04-2017

Zaterdag 22 april mocht Eemdijk wederom (3e keer achter elkaar) een thuiswedstrijd afwerken. Ditmaal was Excelsior ’31 uit Rijssen de tegenstander. Een bekende club uit Overijssel met zo’n 1700 leden, waar Eemdijk met zo’n 300 leden toch de winnaar was  en mede door deze overwinning een keurige 6e plaats inneemt in de Hoofdklasse B. Leuke bijkomstigheid is dat Eemdijk in de 3e periode nog kans maakt op de periodetitel. We staan dan weliswaar 5e, dat lijkt ver weg, maar staan ‘maar’  3 punten achter op de nummers 1 en 2. A.s. zaterdag spelen de nummers 2 en 3 (ACV en DOVO) en de nummers 1 en 4 (Staphorst en Flevo Boys) tegen elkaar. Doelen stellen is goed, maar eerst URK volgende week verslaan en dan zien we wel verder.

De Klaas Hartog Man of the Match was deze keer Nicky Baggelaar. Deze sympathieke middenvelder die volgend jaar uitkomt voor FC Almere (zaterdag 2e klasse), mocht dan ook het Spakenburgse hart in ontvangst nemen. We wensen Nicky bij deze alvast vanaf deze plaats veel succes en plezier toe voor volgend seizoen!

foto 300.JPG

Verder zijn we erg blij u weer een aantal sponsors te kunnen presenteren. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, maar zeker ook niet zonder sponsoring.  We willen alle (nieuwe) sponsors dan ook hartelijk danken voor hun steun aan onze mooie vereniging.

Na de wedstrijd tegen Excelsior konden we genieten van een heerlijk vers gebakken visje. Dit was geregeld door de nieuwe zilversponsor Hopman Groep BV. Namens de Hopman Groep waren o.a. Jonathan en Jan Hopman aanwezig en hadden zij een aantal relaties uit Rijssen uitgenodigd. Zij zagen een doelpuntrijke wedstrijd (red. 5-3 winst Eemdijk). De Hopman groep is actief in de vastgoedmarkt met verschillende activiteiten, waaronder systeemwanden (JanPaneel), vastgoedonderhoud en projectafbouw. Op onderstaande foto neemt Jonathan de bloemen in ontvangst.

Voor meer info zie: https://www.hopmanontwikkeling.nl

foto 301.JPG

Ook nieuwe zilversponsor is Gerben van de Mheen van Schildersbedrijf van de Mheen. Gerben (de broer van teammanager Teo) heeft het ‘groene virus’ helemaal te pakken sinds hij meeging op trainingskamp met het 1e afgelopen januari naar Torremolinos. Zoekt u gewoon een goede schilder,  wilt u advies, of bent u benieuwd naar de kosten kunt u altijd vrijblijvend en kosteloos informeren.

Voor meer info zie https://www.schildersbedrijfvandemheen.nl/

foto 302.JPG

‘Last, but no least’ is de upgrade van het zilversponsorschap naar goudsponsorschap van de Rabobank. De Rabobank heeft het sponsorcontract met 3 jaar verlengd en dus ’verhoogt’ naar goud. Fantastisch nieuws voor onze club. De Rabobank is al jaren een trouwe sponsor van onze vereniging en daar zijn we erg blij mee. Namens de Rabobank nam directeur Klaas Bos de bloemen in ontvangst onder toeziend oog van de goedlachse Jan Rutgers.

foto 303.JPG

De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 6 mei a.s.  om 14.30 uur tegen AZSV, uit Aalten. Vanaf 14.00 uur is de sponsorhome geopend en zijn onze sponsors van harte welkom. Verder zijn we bezig met het regelen van een sponsoractiviteit om het seizoen gezellig af te sluiten. Meer info volgt hier nog over via de sponsormail.

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden bij Eemdijk, neemt u gerust contact op via de mail sponsorcommissie@vveemdijk.nl

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie