Nieuwjaarsfeest bij Eemdijk

Afgelopen vrijdagavond 13 januari was er het nieuwjaarsfeest in de kantine. Vorig jaar was er voor het eerst gekozen voor deze vorm i.p.v. een nieuwjaarsreceptie. Dit was erg goed bevallen en daarom was besloten de vrijwilligers en sponsors weer uit te nodigen voor een gezellige avond met live muziek . De bijna 100 aanwezigen hebben dan ook onder het genot van een hapje en drankje genoten.

Tussendoor werd er door de voorzitter Menno Veldhuizen teruggeblikt op 2016 en vooruitgekeken naar 2017. Met name de onmisbaarheid van vrijwilligers werd benadrukt en onder meer met een voorgedragen gedicht van Jules Deelder werd dit benadrukt.

Wij kijken als sponsorcommissie terug op een gezellige avond, waar vrijwilligers en sponsors met elkaar het nieuwe jaar feestelijk hebben ingeluid! Bedankt allemaal voor de gezelligheid.

Zaterdag 21 januari a.s. speelt Eemdijk thuis om 14.30 uur tegen DOVO. Dan hebben we ook sponsornieuws te melden na afloop in het sponsorhome. Graag tot dan!

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie

Heeft u vragen of opmerkingen, mail gerust naar sponsorcommissie@vveemdijk.nl

IMG_4838.JPGIMG_4838.JPG