Materiaalman/vrouw gezocht Eemdijk 1!

Als materiaalman/vrouw van de A-selectie/Eemdijk1 ben je onderdeel van het begeleidingsteam. Je valt direct onder de verantwoording van de teammanager. Het begeleidingsteam heeft als doelstelling om, ieder binnen zijn taken en verantwoordelijkheden, alles in het werk te stellen om Eemdijk1 maximaal te laten presenteren.

Je functie bestaat uit het verzorgen van alle materialen benodigd bij wedstrijden(en trainingen).  Je bent hiervoor in ieder geval tijdens de wedstrijddagen beschikbaar.

Om deze functie te kunnen uitoefenen moet je allereerst een enthousiaste voetbalfan zijn, die bereid is de nodige uren in Eemdijk te steken. Daarnaast moet je nauwkeurig en enthousiast zijn en een hands-on mentaliteit hebben. Heel belangrijk is dat je beseft dat zaken besproken in de kleedkamer ook in de kleedkamer moeten blijven.

Je komt te werken in een team met een enorme drive en waar we op basis van gelijkwaardigheid met elkaar omgaan. Prestatie staat voorop, maar ook de gezellige sfeer ontbreekt zeker niet.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Stuur je interesse via de email naar info@vveemdijk.nl

Volgende competitiewedstrijd
Eemdijk 1