Belangrijk zijn voor Eemdijk

Maikel de Harder speelt komend seizoen in het groen van v.v. Eemdijk. De 26 jarige Spakenburger komt over van het Veenendaalse DOVO. Bij DOVO speelde de middenvelder slechts een half seizoen. Daarvoor kwam De Harder 8 seizoenen uit voor het naar de Tweede Divisie gepromoveerde IJsselmeervogels.

Bij IJsselmeervogels speelde de voormalig jeugdspeler van Ajax 247 officiële duels voor de Vogels. Daarin wist hij 54 keer te scoren. Dat De Harder een berg aan ervaring mee brengt is wel te zien aan de gewonnen prijzen achter zijn naam. Twee algehele amateurkampioenschappen (2010, 2011), supercup (2010), districtsbeker (2014 en 2015) en de landelijke beker (2015).

mailkel.JPG

Volgend seizoen Eemdijk. “Ja, ik mocht blijven bij DOVO en had ook andere aanbiedingen op zak. Nu kies ik bewust voor Eemdijk. Voetballen in eigen dorp waar ik ook werkzaam ben met mijn eigen schildersbedrijf. Bij Eemdijk spelen veel jongens die ik ken en ook mee gespeeld heb bij IJsselmeervogels zoals Jasper Bolland, Jan de Graaf, Sjohn van Gulik, Jan Pieter Hartog en niet te vergeten mijn broertje Jeroen.”

Maikel de Harder.jpg

“Voor de komst van Maikel de Harder waren we al tevreden over de selectie voor komend seizoen. Met Maikel erbij mag je spreken over een cadeautje. Hij heeft op een hoog niveau laten zien van waarde te zijn voor een team. Ik verwacht van hem dan ook dat hij met zijn ervaring een extra impuls kan geven aan het elftal.” Aldus hoofdtrainer Patrick Loenen.

Met DOVO gepromoveerd naar de Derde Divisie en nu met Eemdijk in de Hoofdklasse een stap terug?. “Zo zie ik het niet. Bij Eemdijk wil ik het plezier weer terug krijgen in het voetbalen en met al mijn ervaring belangrijk zijn en presteren met Eemdijk.”

Volgende competitiewedstrijd
HZVV 1