Voetbalkamp Nederland 2017

Na het grote succes van afgelopen zomer, vindt ook dit jaar Voetbalkamp Nederland plaats, verspreidt over heel Nederland. Het Voetbalkamp 2017 komt nu alweer voor de 3e keer naar Bunschoten/Spakenburg en is dit jaar van maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli.

De samenwerking tussen Voetbalkamp Nederland en VVEemdijk( Bunschoten/Spakenburg ) is gebaseerd op één gezamenlijk doel; spelplezier! Het voetbalkamp biedt de kinderen een onvergetelijke voetbalvakantie waarbij spelplezier, kwaliteit en voetbalontwikkeling centraal staan.

Je krijgt als deelnemer de kans om 5 dagen lang te ervaren hoe het is om samen met je vriendjes alle facetten van het voetbal mee te maken in een geweldige ambiance! Het schitterende complex, van VV Eemdijk (de Kronkels 12 Bunschoten/Spakenburg) zal ook dit jaar weer als locatie fungeren.

Voetbalkamp Nederland is bedoeld voor alle gemotiveerde kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 13 jaar. Zowel jongens als meisjes zijn welkom en het is niet verplicht om al actief in clubverband te voetballen.

Ben jij ook helemaal gek van voetbal en wil jij er alles aan doen om een nog betere voetballer te worden, kom dan naar Voetbalkamp Nederland en krijg training van echte voetbaltrainers. Zij leren jou op een leuke manier hoe je als voetballer tactisch nog slimmer en technisch nog beter wordt. Zo ga je het nieuwe seizoen in met nog meer zelfvertrouwen.

Ga snel naar www.voetbalkampnederland.nl en schrijf je snel in want vol is vol!

Met sportieve groet,
De Organisatie: Voetbalkamp Nederland

Voor meer informatie over het Bunschoten/Spakenburg Voetbalkamp 2017 kunt u contact opnemen met Ulrich Landvreugd tel: 020-6373555/ 06-24506471
Mail adres: info@voetbalkampnederland.nl