Jan van Twillert neemt functie Hans de Graaf over

Hans de Graaf heeft recent het bestuur van vv Eemdijk laten weten dat hij zijn functie Technische Zaken neerlegt. Hans heeft de afgelopen jaren met veel inzet meegewerkt aan het succes bij Eemdijk. Door drukke werkzaamheden bij zijn eigen bedrijf en zijn verhuizing naar Ermelo was het voor Hans lastig om ook Eemdijk nog steeds de volle 100% focus te geven die bij de functie Technische Zaken hoort. Dit heeft Hans doen besluiten zijn functie neer te leggen.

Het bestuur heeft direct een opvolger gevonden voor Hans de Graaf. Jan van Twillert zal Hans opvolgen. Jan is geen onbekende bij onze club. Jan heeft bijna 10 jaar in het eerste van Eemdijk gespeeld en hij was al lid van de technische commissie. Jan zal nu namens deze commissie zitting nemen in het bestuur.

Wij willen Hans de Graaf bedanken voor zijn fantastische inzet bij Eemdijk en Jan van Twillert heten wij welkom in het bestuur en wensen hem vanaf deze plaats alle succes toe.

Bestuur Eemdijk

Volgende competitiewedstrijd