Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen.

Het seizoen 2015/2016 is alweer bijna voorbij. Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen.
Voor het overschrijven hielden we altijd een overschrijvingsavond. Dat is nu niet meer nodig omdat de KNVB het papieren overschrijvingsformulier heeft afgeschaft. Overschrijven gaat nu digitaal.
Wat blijft is dat je je tot uiterlijk 15 juni kunt overschrijven.

Wat moet je doen ?

Als je je wilt laten overschrijven naar Eemdijk.
Vraag bij je oude vereniging je KNVB relatie nummer op en meld je vervolgens via de website van Eemdijk aan met dit relatie nummer.
Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij je oude club wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt.

Als je je wilt overschrijven van Eemdijk naar een andere vereniging.
Stuur een email naar info@vveemdijk.nl om je KNVB relatienummer op te vragen. Met dit nummer meld je je aan bij je nieuwe club
Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij Eemdijk wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt.

Als je wilt stoppen met voetballen.
Stuur een email naar info@vveemdijk.nl met de melding dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Je ontvang een bevestiging van je opzegging. Pas dan is het definitief.
Dit is de enige manier om je lidmaatschap te beëindigen. Een opzegging bij je leider of trainer is niet geldig en verplicht je tot het betalen van contributie voor het nieuwe seizoen.
Opzeggen kan tot en met 15 juni

Mocht je nog vragen hebben over overschrijven etc. stuur dan een mail naar info@vveemdijk.nl

Volgende competitiewedstrijd
Excelsior'31 1