Clubinfo

Email:   info@vveemdijk.nl
Website:   www.vveemdijk.nl
Rekeningnummer:   NL06RABO0311431348 Rabobank Bunschoten

Vanuit richting Amsterdam (knooppunt Eemnes):
Rijksweg A1, Afrit 11 (Eembrugge/Baarn). Onder aan afrit linksaf richting Eembrugge. Volg verder route hieronder beschreven vanuit Baarn.

Vanuit Baarn:
Richting Bunschoten over de Bisschopsweg. (Na brug NIET linksaf richting Eemdijk) Bij Bunschoten linksaf industrieterrein De Kronkels. Deze weg blijven volgen. In flauwe bocht naar rechts is links de ingang van ons sportpark De Vinken.

Vanuit richting Apeldoorn (Knooppunt Hoevelaken)
Rijksweg A1, afrit 12 (Bunschoten/Amersfoort. Onder aan afrit rechtsaf richting Bunschoten. Volg verder route hieronder beschreven vanuit Amersfoort.

Vanuit Amersfoort:
Bunschoterstraat, onder rijksweg A1 door overgaand in Amersfoortseweg, richting Bunschoten. Verkeerlichten rechtdoor en weg blijven volgen tot rotonde. Deze neemt u voor 3/4, dus linksaf. Na 500 meter is rechts de ingang van sportpark De Vinken.

Vanuit Nijkerk:
Bunschoterweg, overgaan in Nijkerkerweg. Binnen Bunschoten bij rotonde linksaf (3/4). Doorrijden tot verkeerslichten en vervolgens rechtsaf (Westsingel). Weg blijven volgen tot rotonde. Deze neemt u voor 3/4, dus linksaf. Na 500 meter is rechts de ingang van sportpark De Vinken.

Volgende competitiewedstrijd
HZVV 1